باتری نیمه هادی خورشیدی ماژول تک ترانزیستور سازنده
ترانزیستور چیست؟ عملکرد و انواع آن
ترانزیستور چیست؟ ترانزیستور یک نیمه هادی مینیاتوری است که جریان یا ولتاژ را تنظیم یا کنترل می کند. اکثر ترانزیستورها از سیلیکون (Si) ساخته شده اند، اما می توان آنها را از مواد دیگری مانند ژرمانیوم و آرسنید گالیم (GaAs) ساخت.
ترانزیستور چیست ؟ | تعریف، نماد و کار به زبان ساده
ترانزیستورها با قرار گرفتن ماده نیمه هادی n در دو طرف نیمه هادی p یا برعکس ساخته می شوند. شکل زیر ساختار ساده یک ترانزیستور NPN را نشان میدهد.
ترانزیستور چیست ؟ | انواع ترانزیستور و نحوه تست آنها | آموزشگاه فنی سازان
این قطعات نیمههادی، جریان الکتریکی را با دقت کنترل میکنند و نقش اساسی در تولید سیگنالها و انتقال اطلاعات دارند. ما در این مطلب از وبسایت آموزشگاه فنی سازان به بررسی انواع ترانزیستور و نحوه تست و اندازهگیری عملکرد آنها میپردازیم. ترانزیتور.
سلول خورشیدی (نحوه عملکرد solar cell و 5 نوع رایج و مهم آن)
سلول خورشیدی چگونه کار می کند و چه نقشی در سیستم PV دارد؟ سلول های خورشیدی یا Solar Cell چه انواعی دارد و ویژگی های هر کدام چیست؟
فروش نیمه هادی ixys (تریستور پیچی, ماژول دوبل
توضیحات کامل فروش نیمه هادی ixys (تریستور پیچی, ماژول دوبل, ماژول دیود تریستور و ... ) از بازرگانی راد الکتریک بین الملل در سایت پارس سنتر ...
ترانزیستور چیست؟ + معرفی انواع ترانزیستور و کاربردهای آن ها
ترانزیستور را می توان نیمههادی تعریف کرد که عمدتاً از ۳ ترمینال ساخته شده و برای تقویت یا سوییچ کردن سیگنالهای الکترونیکی و مصارف برقی استفاده می شود. دو دسته کلی برای ترانزیستورها وجود دارد، اولین دسته ترانزیستورهای …
شارژر باتری لیتیومی تک سل و دو سل TP5100
شارژر باتری لیتیومی تک سل و دو سل TP5100 مخصوص شارژ باتری های لیتیومی تک سلول 4.2 ولت و دو تایی 8.4 ولت می باشد.این ای سی انواع مدار های محافظ overcurrent, undervoltage, over temperature, short circuit protection, battery temperature monitoring ...
صفر تا صد ترانزیستورها و کاربرد و انواع آن | الکتروشایلی
ترانزیستورها به واسطهی ساختار سه لایه نیمههادی خود، امکان کنترل دقیق جریان الکترونی را فراهم میکنند. در اینجا به جزئیات بیشتر در مورد هر لایه اشاره خواهیم کرد: 1.امیتر (Emitter): نوع نیمههادی: لایه امیتر از نوع N …
ماژول شارژ باتری 10 آمپر 3cell آی سی دار
این محصول یک ماژول شارژر و کنترل شارژ و دشارژ باتری لیتیومی می باشد. ماژول محافظ شارژ باطری لیتیومی مدل 18650 با ولتاژ کاری 12 ولت و جریان خروجی 10 آمپر جریان آن در حالت استراحت 30 میکرو آمپر می باشد ، برای 3 عدد باتری به صورت ...
صفحه اصلی
این شرکت از سال ۱۳۹۲ وارد عرصه باتری شده است ودر اواخر سال ۱۳۹۷ با تاسیس کارخانه هادی تک در شهرک صنعتی دامغان به صورت تخصصی مبادرت به تولید باتریهای صنعتی سیلد اسید ساکن (VRLA ) نموده است.
ماژول شارژ باتری لیتیومی TP-4056TYPEC
این ماژول برای شارژ باتری های لیتیومی قابل شارژ با استفاده از روش شارژ جریان ثابت/ولتاژ ثابت (CC/CV) ساخته شده است.ماژول شارژر باتری لیتیومی TP-4056TYPEC ماژولی کاربردی و مناسب برای شارژر و دشارژ باتری های لیتیومی می باشد .
ترانزیستور
نخست ترانزستورها اغلب از جنس ژرمانیم و بصورت PNP ساخته می شدند اما بعدها بیشتر از نیمه هادی از جنس سیلیکون و با پلاریته NPN برای ساخت ترانزیستور استفاده شد.
ماژول فرستنده و گیرنده دیتا DRF7020D27
نیمه هادی FET N-CHANNEL Gate Driver IGBT LED OPAMP اپتوکوپلر اسیلاتور ترانزیستور ترایاک خازن درایور IGBT ... ماژول شارژر خورشیدی ماژول کاهنده ولتاژ محافظ باتری لیتیوم موتور استپر موتور براشلس موتور ...
آموزش تریستور یا SCR | بلاگ دیجی قطعه
تریستور از بسیاری جهات یکسوکننده کنترل شده سیلیکون SCR 1 ، یا تریستور که با این نام بیشتر شناخته شده است، در ساختار با ترانزیستور مشابه است.این یک قطعه نیمه هادی چند لایه است، که با توجه به قسمت "سیلیکون" نام آن است.
ماژول کنترل شارژ باتری دیجیتال 6 الی 60 ولت مدل XY-L30A
سیستم های انرژی خورشیدی: ماژول XY-L30A را می توان برای کنترل و نظارت بر فرآیند شارژ باتری ها در سیستم های انرژی خورشیدی استفاده کرد.
ترانزیستور
ترانزیستور یکی از ادوات حالت جامد است که از مواد نیمهرسانایی مانند سیلیسیم و ژرمانیم ساخته میشود. یک ترانزیستور در ساختار خود دارای پیوندهای نوع N و نوع P است. ترانزیستورها به دو دسته کلی تقسیم میشوند: ترانزیستورهای اتصال دوقطبی (BJT) و …
ترانزیستور ها ، انواع و نحوه عملکرد آنها | زاوش الکتریک
در واقع ترانزیستورها قطعات نیمه هادی هستند؛ یعنی در شرایطی رسانای برق و در برخی موارد نارسانا خواهند بود. دستگاه بدون وجود ترانزیستور در مدار الکتریکی، به دلیل نوسانات جریان برق در هر مدار، دچار آسیب و خروجی نامناسب خواهد شد.
مبانی تریستور
یکسوکننده کنترل شده سیلیکونی SCR، یکی از چندین المان نیمه هادی قدرت به همراه تریاک ها (Triacs) یا همان سه پایه AC (Triode AC''s)، دیاک ها (Diacs) یا همان دیودهای AC (Diode AC''s) و UJT یا ترانزیستور تک پیوندی (Unijunction Transistor) هستند که همگی قادرند ...
ترانزیستور چیست ؟ | انواع ترانزیستور و نحوه تست آنها | آموزشگاه فنی سازان
اجزای ترانزیستور ترانزیستور از لحاظ ساختاری از سه ترمینال یا پایه مهم تشکیل شده است: امیتر (Emitter)، بیس (Base)، و کلکتور (Collector). این اجزا از اتصال دو دیود و به وسیله ی پیوند نیمه هادی های نوع N و P به یکدیگر ساخته می شوند.
معرفی ترانزیستور BJT (بی جی تی)
ترانزیستور BJT چیست؟ یکی دیگر از قطعات پر کاربرد در الکترونیک، ترانزیستور می باشد. ترانزیستور به عنوان سوییچ، تقویت کننده، تثبیت کننده ولتاژ و نوسان ساز و … در مدارهای الکترونیکی کاربرد دارد.
خرید ابزار بادی و پنوماتیک باکیفیت و با گارانتی (تک و عمده) | ابزار هاردکس
ابزار بادی یا ابزارآلات پنوماتیک هاردکس مجموعه ای کامل از انواع میخکوب و منگنه کوب بادی، بکس بادی، پیستوله بادی و.. با گارانتی ۱۲ ماه هستند. ترانزیستور MOSFET چیست؟ ترانزیستور MOSFET یا ترانزیستور اثر میدان نیمه هادی اکسید ...
ترانزیستور چیست ؟ تعریف، نماد و کار ترانزیستور
برای تعیین اینکه یک ترانزیستور در کدام ناحیه کاری قرار دارد، باید ولتاژهای موجود در هر سه پایه و نحوه ارتباط آن ها با یکدیگر را بررسی کنیم. ولتاژهای از بیس-امیتر (V BE) و بیس-کلکتور (V BC) حالت ترانزیستور را مشخص می کنند.
ترانزیستور چیست و چگونه کار میکند؟ انواع ترانزیستور
ساختار ترانزیستور ترانزیستور از سه لایه نیمه هادی تشکیل شده است که توانایی نگه داشتن جریان را دارند. اگر سیلیکون با آرسنیک، فسفر و آنتیموان ترکیب شود، حامل های بار اضافی را به دست می آورد و الکترون ها به عنوان نیمه هادی ...
ترانزیستور به زبان ساده + کاربرد و انواع ترانزیستور ها
FET ، یک قطعهی نیمههادی تک قطبی با سه ترمینال است که توسط ولتاژ کنترل میشود. ویژگیهای FET. تک قطبی بودن – ترانزیستورهای خانواده FET تک قطبی هستند و هدایت جریان در آنها را یا الکترونها به عهده دارند یا حفرهها. امپدانس ورودی …
ماژول شارژر باتری لیتیومی TP4056 همراه با مدار حفاظت Micro USB
4 · ماژول شارژر باتری لیتیومی TP4056 همراه با مدار حفاظت یک ماژول کاربردی با ماکزیمم جریان خروجی : 3 آمپر برای شارژ و دشارژ باتری های لیتیومی است . بوسیله این ماژول می توان یک باتری تک سلول لیتیومی 3.7 ولت مانند 18650 که مدار محافظ ...
ترانزیستور چیست؟ انواع ترانزیستور و کاربردهای آن در الکترونیک، طراحی مدار و ...
ترانزیستور چیست؟ برای اولین بار در سال ۱۹۴۷ و توسط سه دانشمند که در آزمایشگاه های بل به فعالیت مشغول بودند ابداع شد و پس از آن به عنوان یکی از اصلی ترین جایگزین های لوله خلاء برای تنظیم سیگنال های الکترونیکی به کار رفت.
ترانزیستور تک پیوندی ( UJT ) چیست و چه کاربردهایی دارد؟
UJT قطعه نیمه هادی سه ترمیناله است که مقاومت منفی و ویژگی سوئیچینگ را برای استفاده به عنوان نوسان ساز آرامش در کاربرد کنترل فاز نشان می دهد. برای یک ترانزیستور تک پیوندی، نسبت مقاومت RB1 به RBB که در بالا نشان داده شده است ...
راهنمای جامع فناوری باتری خورشیدی
راهنمای جامع فناوری باتری خورشیدی. باتری سیکل عمیق. باتری های لیتیومی 12 ولت. باتری لیتیوم 24 ولت. باتری لیتیوم 48 ولت. باتری لیتیوم 36 ولت. باتری برق. باتری ذخیره انرژی. منو را تغییر دهید.
آموزش الکترونیک
ترانزیستورهای اثر میدان، خود به دو دسته ترانزیستور پیوند اثر میدانی (JFET) و ترانزیستور اثر میدان نیمه هادی اکسید-فلز (Metal-Oxide Semiconductor Field Effect Transistor, MOSFET) که به اختصار به آن ماس فت گفته می شود، تقسیم می شوند.
ترانزیستورهای MOSFET
ماژول تغذیه سوئیچینگ (AC به DC) ترانسفورمر (AC به AC) ماژول های محافظ شارژ باتری (BMS) بلوک های ایزوله ساز ماژول ها و نمایشگر های شارژ باتری پاور آداپتور منبع تغذیه صنعتی شارژر باتری پنل خورشیدی پاور ...
ترانزیستور نیمه هادی چیست و چه کسی آن را اختراع کرد؟
گرچه نیمه هادیها در قرن نوزدهم شناخته شده بودند، هیچ کس ارزش آنها را تشخیص نداد تا باردین تأثیر ترانزیستورها را کشف کرد. ترانزیستور پایه و اساس هر ریز تراسه (chips) محاسبهگر، ارتباطی و الکترونیکی است که در …
دیود ولتاژ بالا 2CL75
دیود ولتاژ بالا 2CL75 دیود ولتاژ بالا 2CL75 دارای ولتاژهای VRRM=16kV و VF=43V ، جریان IO=5mA و IFSM=0.5A و پکیج DO-312 ویژگی های محصول با توجه به اهمیت مطالب فنی از ترجمه صرف نظر شده است.
ترانزیستور چیست؟ عملکرد و انواع آن
میتوان گفت ترانزیستور جزو اجزای اصلی در تکنولوژی الکترونیکی و دستگاهها و سیستمهای برقی به شمار میآید که کاربردهای آن شامل موارد زیر هستند: مدارهای قدرت ترانزیستور در مدار قدرت به کار میرود تا جریان بالا را کنترل …
خرید ماژول کنترل شارژ باتری 12 ولت XH-M601
ماژول کنترل شارژ باتری 12 ولت XH-M601 قابل استفاده در سیستم های خورشیدی، UPS و رایانه ای است. این ماژول معمولا برای کنترل و محافظت از شارژ باتری های 12 ولت در این سیستم ها استفاده می شود.
انواع ماژول ها و نمایشگرهای شارژ باتری | کافه ربات
ماژول تغذیه سوئیچینگ (AC به DC) ترانسفورمر (AC به AC) ماژول های محافظ شارژ باتری (BMS) بلوک های ایزوله ساز ماژول ها و نمایشگر های شارژ باتری پاور آداپتور منبع تغذیه صنعتی شارژر باتری پنل خورشیدی پاور ...
ماژول کنترل شارژ باتری لیتیومی و لیداسید XH-M604
ماژول کنترل شارژ باتری لیتیومی و اسیدی XH-M604 ماژول کنترل شارژ باتری لیتیومی و اسیدی XH-M604 مخصوص کنترل شارژ باتری های لیتیومی و اسیدی بوده که قابلیت تنظیم ولتاژ ابتدا و انتهایی شارژ را در ولتاژ ورودی 6 الی 60 ولت همراه با ...
ماژول رله 5 ولت تک کاناله با اپتوکوپلر Relay Module
ماژول رله Relay تک کانال 5 ولت 10 آمپر رله Relay با ولتاژ 5 ولت برای استفاده در ارتباط قیمت رله Relay دارای ترمینال و اپتوکوپلر روی ... رله یک ترانزیستور نیمه هادی است که به وسیله یک سیگنال ...
ماژول شارژر باتری تک سل و 2 سل TP5100 به همراه محافظ
ماژول شارژر باتری تک سل و 2 سل TP5100 به همراه محافظ برای حفاظت و کنترل شارژ و دشارژ باتری های Lithium-Ion/Polymer مورد استفاده قرار میگیرند این ماژول ها معمولا بر اساس میزان جریان دهی و تعداد سلول باتری که پشتیبانی میکنند دسته بندی ...
بایگانیهای ماژول شارژر خورشیدی
نیمه هادی FET N-CHANNEL Gate Driver IGBT LED OPAMP اپتوکوپلر اسیلاتور ترانزیستور ترایاک خازن درایور IGBT ... ماژول شارژر باتری لیتیومی TP5100 35,000 تومان افزودن به سبد خرید مشاهده سریع ماژول کنترل شارژ سلول ...